Vi två vet

(null)...minns när du tog den här bilden. Grekland sommaren -15. Du hade varit sjuk i nästan 1,5 år. Vad vi inte visste då var att sjukdomen skulle ta ytterligare 1,5 år av vårt och ditt liv, och att den till sist skulle ta ditt liv helt fullt ut. Minns allt kämpande med sjukvården. Hur vi slet vårat hår för att bli hörda och sedda. För bli tagna på allvar och för att du skulle bli behandlad för den människa du faktiskt är, en människa med inte bara en kropp utan även en själ. Vi valde att aldrig tro på alla hårda dystra ord från dina läkare som vi fick höra från dag ett. Det var så du ville ha det och det var så du höll kvar din kämparglöd. Jag följde dig i det. Vi valde att tro och vi valde att hoppas. Det var så vår styrka kom, men det räckte inte. Det går inte en dag som jag inte tänker på dig och på allt vi varit med om. Jag har valt att fokusera på att leva och ta tillvara på livet. För jag vet ju. Och du vet ju. Hade det varit jag som "kikat" ner på dig så hade jag aldrig velat något annat. Jag hade velat att du skulle bli den lyckligaste i världen.

Anne

Jag är så glad för din skull! Att du valt livet och funnit lyckan igen! Önskar dig/er allt gott💞💞

Acka

Njut av kärleken och ditt nya liv här och nu 💖 Vad folk inte vet är att man faktisk sörjer redan när man får cancerbeskedet.
Vi som varit där vet att den cancer drabbade partnern inte vill att vi ska gå svartklädda och men ledsna miner i 1 år, dom vill att vi tar vara på livet för man vet inte vad som händer i morgon.
Fortsätt livetsvandring rakryggad med ett kärleksfullt leende och din nya kärlek.
Elias kommer alltid ha ett eget litet rum i ditt hjärta, där du kan öppna dörren på glänt ibland och tänka på allt fint ni haft ihop.
Kram 💖

Svar: Så himla fint skrivet. Får en tår i ögat nu. Så är det verkligen. Den dörren öppnas ofta och en varm känsla infinner sig direkt. Så glad att jag kan göra så ❤️❤️❤️
showlife.blogg.se

Anne L

Kära Lotta, jag finns här och läser dina ord. Gläds åt att du tar tillvara på tillvaron och omfamnar kärleken <3. Livet rymmer så mycket och om det är något jag har lärt mig under dessa år så är det att ingenting är svart eller vitt - glädje, sorg, kärlek, saknad mm. kan existera sida vid sida (även om det ibland kan kännas gastkramande svårt och komplicerat) . Och utifrån de gånger jag träffat Elias så vet jag också att han inte skulle vilja något annat. Skickar många kramar och rungande grattis till förlovningen och huset!

Åsa

Jag känner inte dig personligen men har läst din blogg under lång tid och följt din och Elias kamp. Jag vill tacka för att ni delat med er och visat på hur det är att leva med cancer, och hur det är att stå bredvid. Hur svår kontakten med sjukvården kan vara. För att ni delat med er av hur ni funnit glädje och lycka i det lilla och hur ni lyckats hålla hoppet vid liv som en hjälp i allt det svarta. Så hemskt att gå bort så ung, och så svårt att vara den som är kvar. Lotta du verkar vara en fantastisk tjej som vet att ta till vara på livet. Du vet ju hur snabbt allt kan förändras och passar på att leva medan du kan. Vad annat skulle vara bättre?? Jag blev så glad för din skull när det kom ett inlägg om att du hittat kärleken och att livet trots allt gick vidare. Jag önskar dig lycka till i livet och jag önskar dig kärlek och glädje. Ta hand om dig! Kram från en bloggläsare

Anonym

Ditt fokus är så rätt! Inget blir någonsin som det var igen, och ingen vet vad som komma ska. Njut av allt det vackra och fina som ni haft, och njut av allt det vackra och fina du har nu och framöver❤. Elias har sin plats i ditt hjärta som ingen annan kan ta, men det finns oändligt mycket utrymme kvar i ett hjärta...jo så är det. Det kan nog bara expandera av kärlek, lycka och godhet.
Önskar dig all lycka och tror mig veta att det finns en man som "kikar ner" på dig och ler sitt allra varmaste leende!//Marie

Svar: Åh så fin text. Ryser när jag läser dina ord. Tack för att du skrev ❤️❤️❤️ Det tror jag också.
showlife.blogg.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress