Livet
Godmorgon fina! Och tusen tack för alla fina svar alltså. Ni är så fina och ger mig alltid så mycket. Jag kommer att leva på mitt liv precis så som jag vill leva mitt liv, såklart. Det kommer alltid finnas människor i runt oss som tycker och tänker saker. Så har det alltid varit och så kommer det alltid vara. Jag brukar inte ta åt mig alls eftersom jag vet att det ligger mycket annat bakom dessa kommentarer och tyckande. Jante, avundsjuka, dålig självkänsla, dåligt psykiskt mående, avundsjuka osv. När det gäller just denna bit så har jag ibland haft svårare, just för att det redan ligger så mycket känslor bakom allt. Denna kommentar har även lyckats skapa oreda mellan mig och människor jag tycker mycket om. Så du anonyma, random onödiga jävla idiot som jag inte känner som skrev den. Hoppas du är nöjd och att du lever ett extremt olyckligt liv. 
 
Tack Nina. Dina ord värmde. Och jag blir mållös av din styrka. Du är så fin och jag tänker ofta på dig. Din man kan skatta sig lycklig som har dig. Nina var med i min och Emmas podcast för lite mer än ett år sedan. Den finns fortfarande att lyssna på i din podcast app (cancersnack) eller på Radioplays hemsida. Länk  HÄR! Lyssna om ni vill höra någon som inspirerar!
 
(null)
 
Vi två vet

(null)...minns när du tog den här bilden. Grekland sommaren -15. Du hade varit sjuk i nästan 1,5 år. Vad vi inte visste då var att sjukdomen skulle ta ytterligare 1,5 år av vårt och ditt liv, och att den till sist skulle ta ditt liv helt fullt ut. Minns allt kämpande med sjukvården. Hur vi slet vårat hår för att bli hörda och sedda. För bli tagna på allvar och för att du skulle bli behandlad för den människa du faktiskt är, en människa med inte bara en kropp utan även en själ. Vi valde att aldrig tro på alla hårda dystra ord från dina läkare som vi fick höra från dag ett. Det var så du ville ha det och det var så du höll kvar din kämparglöd. Jag följde dig i det. Vi valde att tro och vi valde att hoppas. Det var så vår styrka kom, men det räckte inte. Det går inte en dag som jag inte tänker på dig och på allt vi varit med om. Jag har valt att fokusera på att leva och ta tillvara på livet. För jag vet ju. Och du vet ju. Hade det varit jag som "kikat" ner på dig så hade jag aldrig velat något annat. Jag hade velat att du skulle bli den lyckligaste i världen.