Fina lördag
Sitter på tåget på väg hem från Stockholm. Träffat en så fin vän som alltid gör så att energi fylls på. Det är så viktigt att ha sådana i sin närhet men det vet vi ju redan. Jag och Erica lärde känna varandra i Norge för ca 5 år sedan då vi båda jobbade och bodde där. Vi fann varandra i medicinförrådet på det sjukhuset vi jobbade, haha! Vi stod väl och blandade till antibiotika eller så " - är du också svensk? Bra, jag med". Och så var det igång. Fika på fika och vi klickade direkt. Och även fast vi inte ses så ofta så känns det alltid som att jag känner henne så väl. Vad fint livet är ibland då det blir så. Livet har så mycket fint att ge på sådana sätt. Stäng aldrig några dörrar. Ha ett öppet sinne och nya insikter och bekantskaper kommer alltid att komma till dig, så länge du lever. 

Nu blir det hem och fixa lite innan det blir mys i soffan. Jag hittade lite fin inredning idag, så roligt. Kan inte förstå att vi snart går in i den absolut tråkigaste månaden som existerar, för handen på hjärtat. November är inte rolig. Men. Har ni sett att det börjat komma ut en massa juldekorationer i butikerna nu? Så mysigt! En månad. Sen är vi där. Ha en fin kväll!

Och förresten. Det här med bloggandet blir lite när som nu för tiden även om min ambition är att fortsätta. Vet att jag skrivit att jag skulle sluta men jag älskar detta uttryckssätt. Så det kommer inte gå att låta bli. Jag har därför inte heller varit inne här så mycket. Alla kommentarer läser jag alltid och de värmer alltid. Jag tror att de där elaka kommentarena som jag nu tagit bort tog så hårt så jag har inte orkat. Men läser igenom kommentarerna nu igen och alltså jag blir så varm ❤️ Ni känner inte mig personligen men tar er ändå tid att skriva och till och med försvara mig. Så himla fint. Livet. Det finns mycket ondska men också så mycket mycket värme. Tack ❤️

(null)





Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress