Utveckling genom kris och en liten möhippa
(null)
 
(null)
 
Vi firade en väns möhippa hemma hos mig igår. En tråkig trött tisdag livades upp med massa
små tapas rätter dukades upp och vi invigde vårt stabad. Så himla mysigt att ses mitt i veckan. Sådant borde vi bli bättre på. Hon ska ha ett mindre bröllop med endast familjen men en liten möhippa kom hon inte undan för det.
 
(null)
 
 
Jag håller på att fila för fullt på min föreläsning som jag ska hålla på tisdag i Norge. Det är verkligen blandade känslor hela grejen. Det känns så fint att få dela med mig av min story och att få dela med mig av sådant som jag tycker borde förbättras. Och såklart även få dela med mig av sådant som varit bra i bemötande osv.. Men sedan har jag ingen aning om hur stor publik det är eller egentligen inte mycket alls om hela kongressen jag ska hålla föreläsningen på, eller vilken kategori av människor som kommer vara där, haha. Och vet ni. Just det är så typiskt mig. Jag kastar mig alltid in i saker hipp som happ och vill gärna inte säga nej till sådant jag vet kan utmana mig eller som verkar spännande. Jag älskar ju det. Och det här känns fint. Många av mina vänner eller kollegor tycker jag är jättemärklig.  
 
Jag har väldigt svårt att ta mig igenom livet på ett plant steck,blir snabbt otålig och vill utmanas. Jag är också vädur. Är inte vädurar lite så? Jag har fått för mig det. 
 
Det kommer gå bra. Det ska bli spännande, utmanande och fint. 
 
Jag går dock igenom en liten personlig kris just nu. Det är en tuff tid. Mycket konstigt som händer och som påverkar. Mycket jag blivit väldigt väldigt ledsen över. 
Men det är ju så livet är. Min tid kommer. Eller din tid kommer som min favorit Håkan Hellström säger. Jag har tagit mig igenom motgångar förut och det har alltid stärkt mig. Alltid. Och vet ni. Jag har träffat en kille som har så många fina och fantastiska egenskaper. Som gör sitt bästa på att stötta och finnas där. Jag har haft sådan tur där. Ibland slår det mig verkligen. 
 
 
 Han jobbar som mäklare och kommer ganska ofta hem sent. Ikväll är en sådan kväll. Men vad jag behövde vara själv. Det är så viktigt för mig ibland. En kväll i soffan med tända ljus och lite skrivande var precis vad jag behövde. Nu ska jag äta lite rester från alla tapasrätter igår (det blir inte lite mat när fem tjejer fixar tillsammans) och fortsätta med mitt föredrag. Sedan blir det att se klart Min tid är nu. Älskade serie. Puss! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress