Tar in hösten
(null)

(null)

(null)

Vi börjar äntligen komma iordning hemma. Det har varit byggjobbare där sedan i somras och småsaker som hängt kvar i byggnader och så vidare. Men nu så äntligen. Jag vet inte hur det är med er men jag får verkligen en lugn att fixa hemma. Att omge mig med färska blommor och ett fint hem är verkligen ro för själen. Jag tycker denna gråa november månad är så fruktansvärt grå om jag ska vara ärlig. Någon som håller med? Alltså jag orkar snart inte mer. Nu får det gärna bli jul och sedan januari. I januari blickar vi framåt mot våren. Och våren är der bästa som finns. 

Om ett par veckor åker jag till Norge och håller föreläsning på en vårdkongress. Om det jag fick vara med om och vad jag tycker är viktigt  i förbättringsarbetet kring anhörigvård. Jag tycker verkligen det känns så bra att belysa den anhöriges sida. Jag skriver för fullt på föredraget och det är inte lätt att hålla tillbaka tårarna. Men att trycka på vad som är viktigt för vårdpersonal att tänka på känns så bra. Och för all del även våra politiker. Det finns väldigt mycket att jobba med. Ett ämne jag för alltid kommer att brinna för och vilja jobba vidare med.


Maria

Upplevelserna av att ha varit i vårdsvängen med en närstående som är svårt sjuk sätter spår. Bemötandet som man får i stunder som är svåra är så oändligt viktigt. Tack för att du orkar fortsätta brinna för dessa frågor Lotta!! Här uppe i norr är vi tokless på november och halka. Vi längtar efter rejält med snö som vi är van vid. Allt gott till dig och Sebastian.

Svar: Ja men verkligen. Och dels därför känns det väldigt bra att få dela med sig ❤️ Åh men du detsamma här! Hoppas på snö snart så det blir lite ljusare och mysigare 😍 Kram! Allt gott till dig
showlife.blogg.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress