Sommar
Hej hörrni,
det finns så mycket jag vill skriva, men som liksom bara fastnar i mig. Det finns så mycket tankar om allt som egentligen skulle behöva komma ut. Livet går vidare, jag lever ett nytt liv. Ett liv som jag har längtat efter. Ett liv där spontanitet åter kan få utrymme och ta plats. Ett liv där något så enkelt som ett glas vin återgigen smakar väldigt gott. Ett liv där en sjukdom och kämpande med att få ut sin rätt i sjukvården inte längre existerar. Men också ett liv där saknades av ett annat liv tar plats. Det måste få ta plats. Och ibland känns det som att allt utrymme, att alla delar som måste få ta sin plats i det nya livet inte räcker till. Har ni känt så ibland? Vissa delar är så stora på något vis. De bråkar och slåss med övriga bitar så någon del blir knuffad bort. Och det är nog kanske det jag kämpar lite med just nu. På ett sätt. 
 
Har ni märkt att det är sommar, fast att det egentligen är vår? Hur fantastiskt är inte det? 
Om tre veckor åker jag till USA. Jag behöver ledighet, så mycket. Och på den resan följer en stor del av mitt nya liv med, nämligen Sebastian. 
 
 
 
Erika

Kram vad fantastiskt att läsa om dig och S. Du är värd allt.

Svar: Kram till dig Erika <3
showlife.blogg.se

Erika K

Så fint att du får uppleva kärleken igen, Lotta! Och att du landar i att både gamla och nya delar av ditt liv behöver få plats. Varm kram

Svar: Ja men så är det ju, tack 🙏❤️
showlife.blogg.se

Elin

Underbart <3

Svar: ❤️
showlife.blogg.se

Inger

Välkommen tillbaks😘

Svar: Tack inger 😊❤️
showlife.blogg.se

Hanna Karlsson

Vad fint du skriver! Hoppas att du har en underbar resa i USA.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress