Gårdagen
Igår var jag och Emma till radioplay och skulle spela in ett avsnitt. Men vi hade tyvärr ingen bra känsla, det fanns en låsning och vi kände att det var bättre att skjuta upp inspelningen. Vi spelade istället in några klipp bara till ett par andra avsnitt. Efteråt hängde vi kvar på Bauer media och körde lite breafing med några av gänget där. Det var skönt och behövligt att få prata lite och få feedback. Vi gick därifrån stärkta och motiverade inför kommande avsnitt. Vi har höga krav på oss själva, det är bra men kan också vara ansträngande såklart. Vi vet vad vi vill och vi vill så mycket. Vi gick och tog ett glas vin på haymarket. För att fira oss. För att fira livet och för att fira podden. Där träffade vi ett par kvinnor som vi satt och diskuterade livet med, länge. Så himla härligt när människor öppnar upp sig och pratar. Så osvenskt och härligt! Fin dag igår. Idag blir det att städa garderoben och senare en springtur. IMG_7203 Fick ett så fint paket för ett tag sen av allas vår London mamma Pam. Hon skrev så fint och den texten stärker mig verkligen. Så himla fint. ❤️❤️❤️! IMG_7018
Avsnitt 6 - Cancersnack

Idag släpptes avsnitt 6 av vår podcast Cancersnack. Vi bjöd återigen in psykologen Frida Grape från psykologpartners och är så glada att hon ville gästa oss igen. Hon hjälpte oss att försöka bena ut några begrepp, såsom verklighetsglapp och identitetskris. Vi pratade också om sex och infertilitet. Det blev helt enkelt lite av allt möjligt i dagens avsnitt. Men så får det vara ibland. Lyssna, prenumerera och recensera gärna så blir vi gladast i världen.

Finns att lyssna på HÄR eller HÄR. Eller i din podcast app.


IMG_7099
Bästa ni

Wow igen OCH stort tack igen. Alla ord värmer så mycket. Jag har försökt svara på alla kommentarer, men kommentarsfältet bråkar lite med mig så allt jag svarar på hamnar längst ner. Vet inte hur man fixar tyvärr så det blir lite rörigt. Jag svarade med namn, ville mest bara tacka alla. Ni är SÅ fina.


Jag har börjat träna igen. Så himla otroligt skönt att jag nu kommit till den insikten och har orken. Jag älskar det. Jag, min bror och Elias kusin åker ju till Paris den 6 april för Paris maraton. Jag kommer dock inte springa såklart. Har inte alls kunnat träna inför det. Men jag ska heja på så mycket jag bara kan, äta baguette och dricka vin istället. Det blir väl fair? Men jag och min bror började faktiskt prata lite smått igår om Stockholm maraton som är i Juni. Hmm... Kanske. Jag tror jag skulle må bra att ha det som mål. Älskar utmaningen. Och älskar det. Att jag älskar utmaningen. Fattar ni? Underbart att kunna ha sådana känslor igen. Även om mina tårar är väldigt väldigt lättillgängliga. Minsta lilla. Nästan mer nu. Det är konstigt egentligen. Men lycka och sorg. Hand i hand. Så nära varandra.

Vet ni vad jag mer gjort? Jag beställde en vegetarisk matkasse. Jag kände att jag behövde en spark i baken för min matlagning. Få lite inspiration igen. Jag tycker jag är så snäll mot mig själv som kommer på sådana här saker, hihi. Så nu är det tredje dagen jag lagade från den. Så himla gott har det varit. Bjöd min fina vän Anna på middag ikväll.

IMG_7121IMG_7122

Hoppas ni har en fin kväll. KRAM